Asianajotoimisto Obstbaum Legal Oy

Maineikas asianajaja Tobias Obstbaum perusti toimistomme vuonna 1933 Helsingissä. Uuden nimemme Asianajotoimisto Obstbaum Legal Oy taustalla on Asianajotoimisto Ulla-Riitta Harju & Co. Oy:n sulautuminen toimistoomme vuonna 2014. Toimistossamme työskentelee neljä erittäin kokenutta asianajajaa, Tiina Haapa-aho,  Ulla-Riitta Harju, Anna Pellosniemi sekä Antti Sorjonen. Varatuomari Petrik Obstbaum toimii neuvottelevana lakimiehenämme. Asianajajiamme avustavat asianajosihteeri sekä oikeudellisina avustajina toimivat oikeustieteen ylioppilaat.

Olemme täyden palvelun perinteinen asianajotoimisto asiakaskuntamme koostuessa yksityishenkilöistä sekä yrityksistä. Tarjoamme laaja-alaista asianajopalvelua eri oikeudenaloilla niin riita- kuin rikosasioissakin. Meillä on kokemusta ja vahvaa osaamista myös hakemusasioissa sekä hallinto-oikeudellisissa prosesseissa. Asianajajiemme erityisenä osaamisalueena on pitkäaikainen kokemus erilaisten oikeudenkäyntien hoitamisesta niin haastavissa perheoikeudellisissa riidoissa kuin vaativissa ja laajoissa rikos- ja riitaprosesseissa.

Tarjoamme asianajopalveluita suomen, englannin ja saksan kielellä.

Panostamme oikeudellisten palveluidemme korkeaan laatuun sekä asiakastyytyväisyyteen toimimalla joustavasti, luotettavasti sekä ammattitaitoisesti asiakkaan yksilölliset tarpeet tunnistaen. Kouluttaudumme jatkuvasti niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Asianajajamme ovat asiakkaiden ja kollegoiden arvostamia ammattilaisia, jotka ovat toimineet useissa erilaisissa luottamustehtävissä mm. Suomen Asianajajaliiton ja Suomen Lakimiesliiton piirissä.

Suomen_Asianajajaliiton_logoToimistomme koko henkilökunta noudattaa Suomen Asianajajaliiton sääntöjä sekä hyvää asianajajatapaa Asianajajaliiton valvonnassa.